Transport marfa
Cauta Informatii
Comenzi Transport
 
+40.0256.486.077
preturi competitive

Transport international rutier pentru marfuri generale

 
Transport international rutier pentru marfuri generale

Transport marfa international si intern 

PAUL TRANS  ofera solutii de transporturi auto rutiere de marfa cu camioane cu prelata sau dube inchise , platforme si trailere de capacitati diverse de la grupaje pentru marfuri de dimensiuni si greutati reduse pana la cantitati mari de ordinul tonelor pe diferite trasee rutiere internationale, atat la export cat si la import, precum si pe teritoriul national.
Va oferim acces la o gama variata de mijloace de transport rutier marfa - cu diferite tipuri de carosari.
 

Servicii de transport marfuri cu camioane adecvate 

Daca aveti nevoie de transport pentru marfa Dvs, PAUL TRANS  va pune la dispozitie camioanele disponibile si potrivite marfii exact la locul de incarcare indicat de Dvs. in Romania sau oriunde in Europa. 

Ce servicii va putem oferi? 

PAUL TRANS - casa de expeditii organizeaza transport rutier international de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. 
De asemenea organizam transport agabaritic greu si special pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semanatori, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru constructii, utilaj minier, precum si orice alte tipuri de obiecte ale caror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfa.
 

Ce rute de transport putem deservi?

Putem oferi - in limita posibilitatilor concrete - solutii de transport marfa la preturi competitive atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, Armenia, Georgia, Kazahstan, Turkmenistan, Uzbekistan, etc.

Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR, be baza de comanda-contract confirmate de parti. 

Casa de expediții Paul Trans  organizează transport rutier internațional de marfă pe întreg teritoriul Europei, atât în spațiul intracomunitar, cât și în spațiul extracomunitar.

De asemenea, organizează transport agabaritic greu și special pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semănători, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru construcții, utilaj minier, precum și orice alte tipuri de obiecte ale căror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfă.

Atât ca transportator, cât și ca expeditor, Paul Trans asigură satisfacerea cerințelor clienților, necesitățile și exigențele acestora fiind prioritatea operatorului din transport. Firma are o echipă competentă, flexibilă și dinamică, permanent în contact cu partenerii săi, gata oricând în a rezolva necesitățile de transport. 

Alegând Paul Trans SRL, clienții pot intra în contact cu o echipă de interlocutori responsabili care, datorită pregătirii și experienței acumulate, oferă toate răspunsurile necesare pentru a organiza un transport sau a aplica o strategie de transport în țările UE și CSI. Firma timișoreană este specializată în transportul rutier de marfă, bazându-se pe o rețea extinsă de colaboratori interni și internaționali. Situarea geografică privilegiată a firmei este de folos în organizarea transporturilor, atât către țările Uniunii Europene, cât și către țările CSI.

 

Dacă  ai nevoie de o firmă de transport marfă , PAUL TRANS este raspunsul !

 

Sună-ne acum! 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Alte informatii
 
 
 
 
Galerie foto
O parte din parcarea PaulTrans
 
O parte din parcarea PaulTrans
 
Marfa  amarata
 
Depozit de tranzit
 
Adresa
Calea Sagului DN 59 ( E70 ) , KM 8 + 700 M
Parcul Industrial Monladys , Strada Palermo , Timisoara - Romania
 
Telefon
0766-060-384
0256-486-077
0256-211-407 - Fax
 
Email
Casa de expeditii Transport marfa
PAUL TRANS SRL