Transport marfa
Cauta Informatii
Comenzi Transport
 
+40.0256.486.077
preturi competitive

Transport de marfuri periculoase. Transport ADR

 
Transport de marfuri periculoase.  Transport ADR

Transport marfuri periculoase ADR

Atunci cand aveti de transportat bunuri clasificate de legi si reglementari in vigoare ca avand un anumit grad de periculozitate, Paul Trans SRL - Casa de Expeditii va pune la dispozitie serviciile de transport ADR, pe rute de transport interne si internationale.

Va oferim servicii de transport ADR atat in regim complet cat si la grupaj - impreuna cu alte marfuri, in conditii de siguranta si cu respectarea reglementarilor legale in domeniu.

CLASIFICAREA MARFURILOR ADR
Potrivit Acordului European A.D.R. au fost stabilite 9 clase de substante periculoase in transport.
Conform Acordului European A.D.R se intelege prin marfa periculoasa toate acele substante sau obiecte care prin natura lor fizico - chimica ar putea aduce daune personale, dar si mediului inconjurator, fiind stabilite astfel 9 clase de marfuri periculoase

Clasa 1: substante si obiecte explozive
Clasa 2: gaze
Clasa 3: lichide inflamabile
Clasa 4.1: substante solide inflamabile, substante autoreactive si substante explozive, desensibilizate solide
Clasa 4.2: substante care se aprind spontan
Clasa 4.3: substante care, la contactul cu apa degaja gaze inflamabile
Clasa 5.1: substante comburante
Clasa 5.2: peroxizi organici
Clasa 6.1: substante toxice
Clasa 6.2: substante infectioase
Clasa 7: substante radioactive
Clasa 8: substante corosive
Clasa 9: substante si obiecte periculoase diverse
Clasificarea trebuie facuta de catre expeditorul (detinatorul) marfii, eventual cu ajutorul producatorului.

DOTAREA TEHNICA AUTO PENTRU TRANSPORT ADR
Conform normelor Acordului european privind transportul de marfuri periculoase ( A.D.R ) pe care Romania l-a ratificat, un autovehicul care realizeaza transport de marfa periculoasa trebuie sa fie dotat obligatoriu cu echipament de protectie.

Astfel, PAUL TRANS  SRL   va pune la dispozitie autovehicule - camioane de transport care indeplinesc toate conditiile necesare pentru a efectua transporturile de marfa ADR, dotate in conformitate cu standardele ADR. Autovehiculele puse la dispozitie de PAUL TRANS  SRL sunt special amenajate, purtand semne distincte de identificare, respectiv placile reflectorizante de culoare portocalie care semnaleaza ca se transporta marfuri periculoase.

Conducatorul auto are, conform legii, in mod obligatoriu asupra lui, trusa ADR, care contine: vesta reflectorizant - fluorescenta, ochelari, manusi, sort, cizme de protectie, masca de gaze, filtru de protectie, casca de protectie, lanterna portabila.
De asemenea, pentru protectie, autovehiculele sunt dotate cu stingatoare de incendiu, doua la numar, unul in cabina soferului si un altul in remorca camionului. Nu trebuie sa lipseasca tringhiurile de avarie, montate in fata si spatele camionului pentru a delimita zona de avarie.

Putem oferi ( in limita posibilitatilor si existentei mijloacelor de transport ADR pe rutele solicitate) tarife competitive de transport marfa atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, Romania. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR

 
Alte informatii
 
 
 
 
Galerie foto
Transport marfa
 
Marfa  amarata
 
Marfa  amarata
 
O parte din parcarea PaulTrans
 
Adresa
Calea Sagului DN 59 ( E70 ) , KM 8 + 700 M
Parcul Industrial Monladys , Strada Palermo , Timisoara - Romania
 
Telefon
0766-060-384
0256-486-077
0256-211-407 - Fax
 
Email
Casa de expeditii Transport marfa
PAUL TRANS SRL