Transport marfa
Cauta Informatii
Comenzi Transport
 
+40.0256.486.077
preturi competitive

Transport de lichide alimentare, alimentare si ADR cu cisterne auto

 
Transport de lichide alimentare,  alimentare si ADR cu cisterne auto

Paul Trans SRL   va pune la dispozitie:

 

     Vagon cisterna pe 4 osii pentru transport floarea soarelui. Cisterna montata pe vagon este de constructie sudata. Incarcarea cisternei se face gravitational pe la partea superioara a cisternei prin gura de incarcare. Descarcarea se face gravitational pe la partea inferioara prin intermediul robinetului central si a celor laterale. Vagonul tip
     Vagon cisterna pe 4 osii pentru transport acid sulfuric. Cisterna montata pe vagon este de constructie sudata. Incarcarea cisternei se face gravitational pe la partea superioara a acesteia. Descarcarea se face cu pompa pe la partea superioara a cisternei.
     Vagon cisterna pe 2 osii. Cisterna montata pe vagon este de constructie sudata. Incarcarea se face gravitational pe la partea superioara a cisternei prin gura de incarcare. Descarcarea se face gravitational pe la partea inferioara a cisternei prin robinetul central si prin robinetele laterale.
     Vagon cisterna pe 4 osii pentru transport produse petroliere albe. Sunt destinate transportului produselor petroliere albe (motorina, benzina si altele). Cisterna montata pe vagon este de constructie sudata. Incarcarea cisternei se face gravitational pe la partea superioara a cisternei prin gura de incarcare. Descarcarea se face gravitational pe la partea inferioara prin intermediul robinetului central si a celor laterale.
 

 

 

 

 

 
Alte informatii
 
 
 
 
Galerie foto
O parte din parcarea PaulTrans
 
Marfa  amarata
 
Transport marfa
 
Paul Trans la spalat :)
 
Adresa
Calea Sagului DN 59 ( E70 ) , KM 8 + 700 M
Parcul Industrial Monladys , Strada Palermo , Timisoara - Romania
 
Telefon
0766-060-384
0256-486-077
0256-211-407 - Fax
 
Email
Casa de expeditii Transport marfa
PAUL TRANS SRL