Transport marfa
Cauta Informatii
Comenzi Transport
 
+40.0256.486.077
preturi competitive

Transport auto rutier in regim de camion complet - FTL ( full truck load )

 
Transport auto rutier in regim de camion  complet - FTL ( full truck load )

Transport international de marfa in regim exclusiv-complet ( FTL - Full Truck Load )

In cazul in care aveti nevoie de transport international de marfuri din Romania catre destinatii diverse din Europa sau in afara Europei sau la import din Europa sau spatiul extracomunitar catre Romania, PAUL TRANS  SRL   va pune la dispozitie camioane exclusive de marfa de diverse capacitati si carosari atat pentru marfuri generale cat si pentru marfuri ADR, care sa preia marfa Dvs. in deplina siguranta si in termen de livrare cat mai scurt.


Ce inseamna transport rutier exclusiv ? Care sunt caracteristicile unui transport exclusiv?

Transportul complet ( sau exclusiv ) este orice transport de marfuri pentru care este necesara folosirea exclusiva a mijlocului de transport chiar daca se utilizeaza sau nu întreaga capacitate de încarcare. In terminologia de transport, acest tip de transport se prescurteaza FTL - FULL TRUCK LOAD
Avantajul unui transport cu camion complet fata de transportul la grupaj consta in timpul mai scazut de livrare. Camionul va efectua o cursa dedicata pentru clientul nostru si va livra marfa in deplina siguranta de la punctul de incarcare pana la punctul de descarcare indicate de clientul nostru.

In ce zone geografice putem oferi transport exclusiv ( complet ) ?

Putem oferi tarife competitive de transport marfa cu camioane complete atat pentru export cat si pentru import - in limita camioanelor disponibile la locurile de incarcare -  in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, Kazahstan, Turkmenistan, Kirghizstan, Armenia, Georgia. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR

Putem oferi, in limita camioanelor disponibile, tarife de transport marfa competitive pe rute si destinatii din si catre toate judetele Romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Alte informatii
 
 
 
 
Galerie foto
Camion  Paul Trans
 
Marfa  amarata
 
Transport marfa
 
Marfa  amarata
 
Adresa
Calea Sagului DN 59 ( E70 ) , KM 8 + 700 M
Parcul Industrial Monladys , Strada Palermo , Timisoara - Romania
 
Telefon
0766-060-384
0256-486-077
0256-211-407 - Fax
 
Email
Casa de expeditii Transport marfa
PAUL TRANS SRL