Transport marfa
Cauta Informatii
Comenzi Transport
 
+40.0256.486.077
preturi competitive

Transport marfuri intern si international marfuri generale si agabaritice.Transport marfuri paletate,lichide si pulbere(vrac)

 
Transport  marfuri intern si international marfuri generale si agabaritice.Transport marfuri paletate,lichide si pulbere(vrac)

PAUL TRANS   SRL - casa de expeditii organizeaza transport rutier international de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar.
De asemenea organizam transport agabaritic greu si special pentru utilaje agricole, combine agricole, tractoare, semanatori, utilaje industriale, rezervoare, utilaje pentru constructii, utilaj minier, precum si orice alte tipuri de obiecte ale caror dimensiuni ies din standardele uzuale pentru transport rutier marfa.

 

 PAUL TRANS , una dintre cele mai mari firme de transport de marfuri . 

Atat ca transportator, cat si ca expeditor, va asiguram de cea mai buna satisfacere a cerintelor dvs , necesitatile si exigentele clientilor fiind prioritatea noastra.
Firma noastra are o echipa competenta, flexibila si dinamica, permanent in contact cu partenerii sai,gata oricand in a va rezolva necesitatile de transport.
Alegand PAUL TRANS SRL dispuneti de interlocutori responsabili care, datorita pregatirii si experientei acumulate, va pot da toate raspunsurile necesare pentru a organiza un transport sau a aplica o strategie de transport in tarile UE si CSI.
Firma noastra este specializata in transportul rutier de marfa, bazandu-se pe o retea extinsa de colaboratori interni si internationali.
Situarea noastra geografica privilegiata ne este de folos in organizarea transporturilor atat catre tarile Uniunii Europene, cat si catre tarile CSI.

Va punem la dispozitie urmatoarele tipuri de camioane pentru destinatiile de mai sus:

  • camioane cu prelata,
  • duba,
  • jumbo,
  • megatrailer,
  • frigorifice,
  • cu sarcina utila 20-24 tone si inaltime de pana la 3 metri,
  • cu sarcina utila de 3,5 tone si 7,20 metri.

Traficul este coordonat de profesionisti care analizeaza solicitarile si ofera solutii personalizate pentru fiecare client in parte.

 

Suntem oameni simpli si ne mandrim,ne mandrim ca avem alaturi de noi o echipa cu care am reusit sa devansam companii multinationale de transport.

Efectuam peste 40.000 de transporturi anual, suntem asigurati CMR direct in Germania la Asko cu o polita de 1.500.000 euro 

Te vrem si pe tine.Stim ca ai ajuns aici pentru tu ai nevoie de transport sau cauti o firma care sa efectueze un transport de marfa pentru tine.Noi suntem pregatiti.Camioanele sunt curate.Soferii sunt instruiti si odihniti.Rezervoarele sunt pline cu motorina.

 

Plecam cu marfa ta in cursa si o livram direct la clientul tau in sistem door-to-door.

 

 

 

 

 
Alte informatii
 
 
 
 
Galerie foto
Marfa  amarata
 
PaulTrans pregatit de incarcare
 
Transport marfa
 
O parte din parcarea PaulTrans
 
Adresa
Calea Sagului DN 59 ( E70 ) , KM 8 + 700 M
Parcul Industrial Monladys , Strada Palermo , Timisoara - Romania
 
Telefon
0766-060-384
0256-486-077
0256-211-407 - Fax
 
Email
Casa de expeditii Transport marfa
PAUL TRANS SRL