Transport marfa
Cauta Informatii
Comenzi Transport
 
+40.0256.486.077
preturi competitive

Servicii transport frigorific intern si international Bicameral sau Unicameral

 
Servicii transport frigorific intern si international Bicameral sau Unicameral

 Transport frigorific

Atunci cand marfa pe care doriti sa o transportati este perisabila, PAUL TRANS SRL  va pune la dispozitie servicii de transport frigorific - cu temperatura controlata, cu temperaturi asigurate intre -20 si + 25 grade - in modul cel mai uzual caz.

Transportul frigorific congelat si refrigerat  este divizat in doua categorii:

Transport frigorific cu congelare - atunci cand se transporta bunuri congelate ( peste congelat, carne congelata,produse patiserie, etc ) la temperaturi uzuale de -18/-20 grade Celsius


Transport frigorific cu refrigerare - atunci cand se transporta bunuri care necesita doar racire si pastrarea unei temperaturi constante pe intreaga durata a transferului ( peste proaspat, carne proaspata, carcase de animale, legume, fructe, etc).- temperatura este similara cu cea din frigiderul de acasa :) 0...4 grade.


Toate transporturile frigorifice se asigura cu dube frig de diverse capacitati de la 1,5 tone la 22 tone dotate cu agregate de conditionare a aerului si diagrame de temperatura.

Produsele ce necesită temperatura controlata prezinta un grad crescut de perisabilitate, motiv pentru care asiguram transport cu mijloace auto frigorifice sau Thermoking, dotate cu agregate de temperatura controlata, in conditii de maxima siguranta si curatenie. La cerere, pentru produse perisabile, organizam transporturi urgente prin mijloace de transport cu un echipaj format din 2 soferi.Astfel oferim un timp de tranzit extrem de mic . 

 

Detineti controlul permanent asupra locatiei marfii pe durata transportului , toate camioanele fiind echipate cu sistem de urmarire prin GPS  . Marfa transportata este asigurata CMR.

Pentru a conferi un plus de siguranta, PAUL TRANS SRL beneficiaza si de asigurarea proprie, specifica caselor de expeditii in valoare de 1.500.000  euro .

Oricare ar fi nevoia dv. de transport, suntem pregatiti sa va oferim solutia eficienta!

Promptitudine, siguranta si preturi competitive!

 

Daca cauti o firma de transport marfa frigorifica daca cauti dube frigorifice in Romania sau Franta , Germania , Anglia , Austria , Danemarka , Suedia , Norvegia -  SUNA-NE ACUM !

 

 Suna-ne acum si rezerva marfii tale un loc in camioanele noastre frigorifice !

 

 

 
Alte informatii
 
 
 
 
Galerie foto
PaulTrans pregatit de incarcare
 
Marfa  amarata
 
Marfa  amarata
 
Camion  Paul Trans
 
Adresa
Calea Sagului DN 59 ( E70 ) , KM 8 + 700 M
Parcul Industrial Monladys , Strada Palermo , Timisoara - Romania
 
Telefon
0766-060-384
0256-486-077
0256-211-407 - Fax
 
Email
Casa de expeditii Transport marfa
PAUL TRANS SRL