Transport marfa
Cauta Informatii
Comenzi Transport
 
+40.0256.486.077
preturi competitive

Urgent Expres Exclusiv Dedicat

 
Urgent Expres Exclusiv Dedicat
24 August 2017

 

 

 

 

 

Oferim transporturi in regim expres, urgent, exclusiv, dedicat cu masini de mici capacitati pe tot teritoriul spatiului comunitar. Asiguram servicii clientilor si pentru locatii din afara spatiului comunitar.

                

Transporturile marfurilor in regim expres sau exclusiv se realizeaza cu mijloace de transport rapide, la nevoie cu doi soferi daca este nevoie si cerintele clientilor o impun.
Transportul de marfa rapid, expres, exclusiv se realizeaza la cererea clientului door-to-door sau in depozitul de tranzit al firmei. Timpul de tranzit pentru aproape orice destinatie este intre 24 - 48h.
Dispunem de sprintere cu sarcina utila de 1.5 t cu o capacitate de la 1 la 8 paleti; autoutilitare cu prelata cu capacitati intre 8 si 10 paleti; unitati echipate pentru transport textile pe umerase sau pentru transport marfa ADR. 
Tarifam pe un singur sens, indiferent daca avem transport de tip grupaj LTL sau integral FTL. Serviciile prestate de noi avand acest regim au o asigurare asigurare globala de tip CMR
de 1 500 000 €.

 

 
               

Acest tip de transporturi necesita foarte multa rapiditate de la efectuarea comenzii de transport pana la incarcarea marfii respectiv timpul de tranzit pana la destinatia marfii dumneavoastra. Avem o echipa de profesionisti care va pot oferi solutii adecvate nevoilor dumneavoastra. Va asteptam!

 

 
Alte noutati
 
 
 
 
Galerie foto
Marfa  amarata
 
Marfa  amarata
 
PaulTrans pregatit de incarcare
 
O parte din parcarea PaulTrans
 
Adresa
Calea Sagului DN 59 ( E70 ) , KM 8 + 700 M
Parcul Industrial Monladys , Strada Palermo , Timisoara - Romania
 
Telefon
0766-060-384
0256-486-077
0256-211-407 - Fax
 
Email
Casa de expeditii Transport marfa
PAUL TRANS SRL