Transport marfa
Cauta Informatii
Comenzi Transport
 
+40.0256.486.077
preturi competitive

Transport produse siderurgice

 
Transport produse siderurgice
24 Mai 2017

PAUL TRANS organizeaza transport de produse siderurgice cu camioane de 22 tone / prelata decopertabila, a platformelor de 22 tone, a camionetelor decopertabile, dotate cu sisteme corespunzatoare de ancorare / arimare.
 
 
 
 
 
 
 
Cele mai frecvent transportate produse siderurgice sunt:

 tabla plata,

 role de tabla,

 tabla laminata la rece ( LBR),

 tabla zincata ( LBZ),

 tabla groasa,

 sarma de diverse sortimente,

 fier beton,

 tevi de diverse dimensiuni,

 profile metalice.

Experienta si colaborararea stransa cu cel mai important producator siderurgic din Romania, Arcelor Mittal Steel, dau garantia si siguranta clientilor nostri ca vom fi mereu disponibili atunci cand este vorba de transport de produse siderurgice/metalice.
De multe ori, datorita dimensiunilor sau greutatilor specifice, acet tip de produse poate solicita transport agabaritic. Chiar si in acest caz, apeland la serviciile noastre veti obtine cel mai bun raport pret/calitate precum si siguranta ca ca marfa Dvs. va ajunge intacta si in cel mai scurt timp la destinatie.
                                                              
Putem oferi tarife competitive de transport marfa atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, UK, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Moldova. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR/TIR.

Putem oferi, in limita camioanelor disponibile, tarife de transport marfa competitive pe rute si destinatii din si catre toate judetele Romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.
                                                                
 
 
 

 

 
Alte noutati
 
 
 
 
Galerie foto
PaulTrans pregatit de incarcare
 
Camion  Paul Trans
 
Marfa  amarata
 
O parte din parcarea PaulTrans
 
Adresa
Calea Sagului DN 59 ( E70 ) , KM 8 + 700 M
Parcul Industrial Monladys , Strada Palermo , Timisoara - Romania
 
Telefon
0766-060-384
0256-486-077
0256-211-407 - Fax
 
Email
Casa de expeditii Transport marfa
PAUL TRANS SRL