Transport marfa
Cauta Informatii
Comenzi Transport
 
+40.0256.486.077
preturi competitive

Transport marfuri periculoase ADR

 
Transport marfuri periculoase ADR
18 Aprilie 2017

 Transport marfuri periculoase ADR

Atunci cand aveti de transportat bunuri clasificate de legi si reglementari in vigoare ca avand un anumit grad de periculozitate, Paul Trans - Casa de Expeditii va pune la dispozitie serviciile de transport ADR, pe rute de transport interne si internationale.

Va oferim servicii de transport ADR atat in regim complet cat si la grupaj - impreuna cu alte marfuri, in conditii de siguranta si cu respectarea reglementarilor legale in domeniu.
    

CLASIFICAREA MARFURILOR ADR
Potrivit Acordului European A.D.R. au fost stabilite 9 clase de substante periculoase in transport. 
Conform Acordului European A.D.R se intelege prin marfa periculoasa toate acele substante sau obiecte care prin natura lor fizico - chimica ar putea aduce daune personale, dar si mediului inconjurator, fiind stabilite astfel     9 clase de marfuri periculoase:

Clasa 1: substante si obiecte explozive
Clasa 2 gaze
Clasa 3: lichide inflamabile
Clasa 4.1: substante solide inflamabile, substante autoreactive si substante explozive, desensibilizate solide
Clasa 4.2: substante care se aprind spontan
Clasa 4.3: substante care, la contactul cu apa degaja gaze inflamabile
Clasa 5.1: substante comburante
Clasa 5.2: peroxizi organici
Clasa 6.1: substante toxice
Clasa 6.2: substante infectioase
Clasa 7: substante radioactive
Clasa 8: substante corosive
Clasa 9: substante si obiecte periculoase diverse

Clasificarea trebuie facuta de catre expeditorul (detinatorul) marfii, eventual cu ajutorul producatorului. 


DOTAREA TEHNICA AUTO PENTRU TRANSPORT ADR 
Conform normelor Acordului european privind transportul de marfuri periculoase ( A.D.R ) pe care Romania l-a ratificat, un autovehicul care realizeaza transport de marfa periculoasa trebuie sa fie dotat obligatoriu cu echipament de protectie.

Astfel, Paul Trans va pune la dispozitie autovehicule - camioane de transport care indeplinesc toate conditiile necesare pentru a efectua transporturile de marfa ADR, dotate in conformitate cu standardele ADR. Autovehiculele puse la dispozitie de Paul Trans sunt special amenajate, purtand semne distincte de identificare, respectiv placile reflectorizante de culoare portocalie care semnaleaza ca se transporta marfuri periculoase

Conducatorul auto are, conform legii, in mod obligatoriu asupra lui, trusa ADR, care contine: vesta reflectorizant - fluorescenta, ochelari, manusi, sort, cizme de protectie, masca de gaze, filtru de protectie, casca de protectie, lanterna portabila. 
De asemenea, pentru protectie, autovehiculele sunt dotate cu stingatoare de incendiu, doua la numar, unul in cabina soferului si un altul in remorca camionului. Nu trebuie sa lipseasca tringhiurile de avarie, montate in fata si spatele camionului pentru a delimita zona de avarie.

Putem oferi ( in limita posibilitatilor si existentei mijloacelor de transport ADR pe rutele solicitate)  tarife competitive de transport marfa atat pentru export cat si pentru import in si din tari precum Portugalia, Spania, Franta, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elvetia, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croatia, Serbia, Turcia, Ucraina, Rusia, Moldova, Romania. Transporturile se executa in baza conventiilor internationale CMR / TIR

Putem oferi, in limita camioanelor disponibile, tarife de transport marfa competitive pe rute si destinatii din si catre toate judetele Romaniei: Alba, Arad, Arges, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Botosani, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Calarasi, Caras-Severin, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomita, Iasi, Ilfov, Maramures, Mehedinti, Mures, Neamt, Olt, Prahova, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timis, Tulcea, Valcea, Vaslui, Vrancea.

Nu ezitati sa contactati Paul Trans in orice problema privind transportul de marfuri ADR. Ne va face placere sa va acordam intregul nostru ajutor pentru a duce la bun sfarsit  toate transporturile de care aveti nevoie.
 
Alte noutati
 
 
 
 
Galerie foto
Transport marfa
 
O parte din parcarea PaulTrans
 
Marfa  amarata
 
O parte din parcarea PaulTrans
 
Adresa
Calea Sagului DN 59 ( E70 ) , KM 8 + 700 M
Parcul Industrial Monladys , Strada Palermo , Timisoara - Romania
 
Telefon
0766-060-384
0256-486-077
0256-211-407 - Fax
 
Email
Casa de expeditii Transport marfa
PAUL TRANS SRL