Transport marfa
Cauta Informatii
Comenzi Transport
 
+40.0256.486.077
preturi competitive

Transport marfa Germania

 
Transport marfa Germania
19 Septembrie 2017

 
 
 Indiferent că este vorba de Schleswig-Holstein sau Bavaria, de Palatinat sau Brandenburg sau de oricare alt land dintre Marea Nordului și Alpi, noi acoperim cu flota proprie și cu rețeaua noastră de parteneri întreaga suprafață a Germaniei.
 
 
 
Germania este pe prima poziție în clasamentul partenerilor comerciali ai României după volumul total al schimburilor comerciale și de accea serviciile Paul Trans sunt adaptate rigorilor companiilor ce importă și exportă pe aceasta relație. 
 
 
  În funcție de necesitățile fiecărui client în parte,vă punem la dispoziție camioane cu prelate, dube închise frigo sau dube pentru transport textile, camionete, sprintere, cu capacități de încărcare utile de la 1t pana la 22 - 24t.
  Transporturile sunt fie rapide (expres), fie complete(exclusive) sau parțiale(grupaje). Mărfurile  pot fi dintre cele mai diverse, de la colete sau paletate la cele vrac, din industriile automotive,a materialelor de construcții, siderurgică, electronică, a mobilei, a lemnului, la fel cum pot fi și efecte personale ale persoanelor fizice.
  Deasemenea echipa noastra de profesioniști poate oricând îndeplini exigențele unui transport agabaritic de orice tip.
  Toate expedițiile Paul Trans au o asigurare globală de 1.5 milioane €.
 
 
  Orașe principale: Hamburg, Bremen, Lubeck, Kiel, Rostock, Berlin, Magdeburg, Hanover, Bielefeld, Dortmund, Dusseldorf, Essen, Kӧln, Mϋnchen, Nϋrnberg, Dresden, Leipzig, Halle, Frankfurt, Stuttgart, Augsburg, Karlsruhe, Regensburg, Ingolstadt și nu numai.
 
Răspundem rapid tuturor cererilor de cotații! Vă așteptăm!
 
Alte noutati
 
 
 
 
Galerie foto
O parte din parcarea PaulTrans
 
Marfa  amarata
 
Marfa  amarata
 
Camion  Paul Trans
 
Adresa
Calea Sagului DN 59 ( E70 ) , KM 8 + 700 M
Parcul Industrial Monladys , Strada Palermo , Timisoara - Romania
 
Telefon
0766-060-384
0256-486-077
0256-211-407 - Fax
 
Email
Casa de expeditii Transport marfa
PAUL TRANS SRL