Transport marfa
Cauta Informatii
Comenzi Transport
 
+40.0256.486.077
preturi competitive

Oferta de lucru pentru subcontractori

 
Oferta de lucru pentru subcontractori
01 Noiembrie 2016

 

 

PAUL TRANS SRL,   RO13451525 , are placerea sa va anunte intentia sa privind contractarea in regim de circuite tur-retur pe modelul Romania-Comunitate UE-Romania a unor ansambluri complete cu MMTA 40 tone ,tip prelata fara obloane, detinute de catre Dvs.

Pe scurt,planul PAUL TRANS  este de a isi asuma coordonarea camioanelor contractate in regim de tur-retur prin garantarea realizarii unei distante anuale parcurse de minim 120.000 km(30.000 km trimestrial) per camion cu un sofer.

 

Proiectul pe care vi-l propunem este adaptat la provocarile pietei de transport din Romania si aici ma refer in mod special la fluctuatia de marfuri disponibile pe sens dar mai ales la criza de soferi pe care piata de transport o resimte.

Nu va propunem un contract de lucru pe Comunitate ( insa avem si aceasta posibilitate daca doriti ) iar diferenta majora fata de acelea este ca vom aduce soferii acasa mai devreme si in acelasi timp vom garanta in mod real un numar de kilometri trimestriali.

 

Avantajele Dvs.:

 

*    Eliminarea grijilor privind circulatia continua a camioanelor si a efectuarii distantelor lunare dorite

*   Asigurarea unor venituri lunare garantate indiferent de perioada anului si de fluctuatiile disponibilului de marfuri pe sens

*      Risc ZERO in privinta recuperarii sumelor facturate

*   Termen de plata preferential

*  Proces simplu de comunicare cu PAUL TRANS

*    Parteneriat de lunga durata cu PAUL TRANS

*    Garantie asupra executiei unui numar de 30.000 km trimestrial

 

 

Fiecare circuit va avea ca punct de plecare Romania si ca punct de incheiere tot Romania.Circuitele vor avea structuri diverse in functie de necesitatile de transport ale clientilor PAUL TRANS  .

Durata unui circuit porneste de la 2 saptamani si poate ajunge pana la 30 -40  zile,in functie de posibilitatile Dvs.,iar functionarea acestuia va presupune inclusiv trasee intracomunitare.

Tarile de unde vor avea loc incarcari/descarcari vor fi urmatoarele : Romania,Germania,Belgia,Olanda,Luxemburg,Franta,Spania,Italia,Cehia,Polonia,Anglia,Austria.

 

 

 

 

 

Criterii de calitate obligatorii pentru calificarea echipamentelor de transport in programul paul trans :

 

-Echipamentele sa faca parte din flota proprie.Nu se accepta subcontractari in cascada.

-Capetele tractoare sa aiba o clasa de emisii minim EURO V si o vechime de maxim 5 ani

-Remorcile sa fie fara obloane,de tip Cortina,decopertabile complet atat pe lateral cat si plafon.Pentru remorcile tip MEGA se solicita plafon reglabil pe inaltime pana la 3,10 m.

-Remorcile sa fie dotate in standard cu minim 18 chingi,2 bare de fixare din Aluminiu,coltare si covorase anti-alunecare

-Sistem online de monitorizare GPS in timp real cu posibilitate de acordare acces la platforma GPS catre PAUL TRANS

-Asigurare CMR de minim 200.000 euro per eveniment

-Soferii trebuie sa nu aiba cazier si sa aiba minim 3 ani experienta in transporturile internationale.Echipament de protectie obligatoriu(vesta reflectorizanta,bocanci,ochelari,casca) pentru locurile de incarcare/descarcare

-COD xl

 

 

Conform conditiilor tehnice mentionate mai sus,va rog sa regasiti mai jos oferta noastra strcturata in functie de durata circuitelor si de capabilitatile Dvs.:

 

Ansamblu complet cu prelata si MMTA 40 tone cu un sofer:

 

Circuite de 15 zile : Pret net/km PLIN-GOL intern-extern, all-in,toate taxele de drum incluse = 0.83 euro/km + TVA

 

De precizat ca in tarifele propuse nu sunt incluse taxe speciale de acces in tuneluri sau transport Feribot. 

Contractul de colaborare se va incheia pe o perioada de un an dupa efectuarea in prealabil a unei perioade de test de minim 2 luni.

 

IMPORTANT : Camioanele vor circula tot timpul anului,indiferent de perioadele de concedii sau sarbatori(Paste,Craciun).Pentru situatii in care camioanele au nevoie de revizii thenice sau soferii de concedii,acestea vor fi inlocuite cu altele astfel incat fluxul sa nu sufere intreruperi.

 

Pentru clarificare,exemplul unui circuit poate fi : RO=>DE=>NL=>FR=>IT=>BE=>DE=>RO

PAUL TRANS SRL  isi asuma parcurgerea unei distante totale per camion cu un sofer de minim 30.000 km per trimestru calendaristic. PT  va garanta producerea acestor distante numai dupa incheierea perioadei de test si va achita dupa caz contravaloarea distantei neparcurse la acealsi tariff convenit.

Calculul distantei pentru fiecare piesa de circuit se va face numai prin utilizarea uneia dintre platformele Google Maps sau Map&Guide,subiect ce va fi de comun agreeat in prealabil.

Fiecare piesa a unui circuit va fi insotita de comanda de transport pe baza acordului prealabil privind distanta de parcurs.

Dupa incheierea fiecarei curse,nu vor fi admise obiectii privind distanta parcursa daca eventualele deviatii de la traseu in tranzit nu au fost in prealabil anuntate si agreeate cu PAUL TRANS .

 

Termen de plata :

 

-              Standard la 45 zile de la primirea documentelor, cu specificatia ca platile se efectueaza doar in primele 2 saptamani ale fiecarei luni calendaristice

 

Va rog sa analizati si sa imi transmiteti punctul Dvs.de vedere.

Daca sunteti interesati de modelul propus,va rog sa detaliati si componenta parcului auto propriu.

Va putem oferii  semiremorci in cazul in care nu aveti dar si carduri de motorina si taxe drum DKV

 

 

 

 

Astept cu interes raspunsul Dvs.

 

 

 

 

 

 

 

 

 TAGS : LUCRU SPRINTER , TRACTIONIST CAMION , CASE EXPEDITII DUBE , CASA EXPEDITII MARFURI , TRANSPORTURI , DISPECERAT TRANSPORT , FIRMA TRANSPORT MARFA . 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Multumesc !

 

MUSCA RAZVAN CRISTIAN

 

 

 
Alte noutati
 
 
 
 
Galerie foto
Depozit de tranzit
 
Marfa  amarata
 
PaulTrans pregatit de incarcare
 
Marfa  amarata
 
Adresa
Calea Sagului DN 59 ( E70 ) , KM 8 + 700 M
Parcul Industrial Monladys , Strada Palermo , Timisoara - Romania
 
Telefon
0766-060-384
0256-486-077
0256-211-407 - Fax
 
Email
Casa de expeditii Transport marfa
PAUL TRANS SRL